Moikka!
 

Olen Siina Kovanen, kuvataiteilija ja 

graafinen suunnittelija Jyväskylästä.

Yritykseni myy paperi- ja kangasteoksia sekä käsitöitä. Lisäksi myyn graafisen suunnittelun palveluita erityisesti printtituotteisiin.

 

Rakastan luoda kauniita asioita. Kuvataide ja kuvittamistaide sekä tekstiilit ovat lähellä sydäntäni. Minua on aina puhutellut arkinen kauneus, jota on nähtävillä myös käyttötekstiileissä ja paperituotteissa, mutta myös vapaa taide on minulle rakasta. 

Minulla on ollut kaksi omaa ja kaksi yhteisnäyttelyä suunnittelemistani tekstiileistä. Kankaitani on ollut esillä muun muassa Suomen käsityön museon Näytönpaikassa. Syksyllä 2021 järjestän digitaalisen grafiikan näyttelyt Jyväskylässä ja Kangasniemellä. 

Olen opiskellut graafista suunnittelua (audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto), tuotemuotoilua (käsityöntekijän ammattitutkinto) ja kulttuurituotantoa (kulttuurituottaja AMK). Lisäksi olen suorittanut kuvataiteen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Parhaillani opiskelen Jyväskylän yliopistossa kulttuuriympäristön tutkimuksen maisteriohjelmassa ja työskentelen maisterintutkielman parissa. Tutkiemani käsittelee Kangasniemen evankelisluterilaisen kirkon uusia kirkkotekstiilejä. 

Syksyllä 2021 alan opiskelemaan Kuvataiteilijan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

taidesiina4.jpg
näyttely.jpg